Welkom op mijn blog

vrijdag 4 mei 2012

Goedenmiddag dames!,

Alweer een foto van mij van mijn bloemetjes hihi!
Daar ben ik weer! ik ben al 2 weken bezig met een projectje voor mijn vriend. Gemaakt van een gerycycled tasje van de primark!. Ik kwam er gewoon niet aan toe om hem af te maken maar nu gelukkig wel! Het verhaal hier achter is dat ik bijna een jaar samen ben met mijn vriend en we binnenkort gaan samen wonen ! we zijn al uitgenodigd voor een woning op 15 mei vandaar deze kaart.
Het is gemaakt van vintage papier en nostalgisch papier van de action! in de kleuren roze,bruin en rood. De stempels zijn van Sliekje!(Mijn vriend heet Henk en ik Renee vandaar de H en R)

De voorkant van het zakje met onze voorletters en de 'Lovebottle' hier zaten kraaltjes in maar ik heb er een heleboel glitter in gestrooid en kraaltjes en papieren hartjes. Het flesje versierd aan de onderkant met hartjes. Hieronder een betere foto.

De achterkant van de kaart met een kleine lovequote erop. Deze is engels en gewoon va internet ik vond hem zo lief dat ie er wel opmoest van mij! Hier 2 bruine knopen geplakt. Die ik ooit op een creabeurs heb gekocht. en mijn mooie vlinder stickers.


De voorkant van de tag die in de kaart verborgen zat(het is natuurlijk een soort zakje waar je een tag in kon schuiven. De tag heb ik versierd met glittersteentjes een stempel en natuurlijk kant haha! en met de datum erop van wanneer we een relatie begonnen.

En dan als laatste de achterkant van de tag deze heb ik lekker simpel gehouden en een lief tekstje op geplakt wat over hem gaat!

Wat vinden jullie ervan? Lief he!
xxxCreareneetjeuh

Geen opmerkingen:

Een reactie posten